Purmamarca

Purmamarca
Purmamarca

tiistai 1. lokakuuta 2013

Sängyn pohjalta

Pitkä breikki viime postauksesta.. Olen ollut Iguazún jälkeen kipeänä, nyt jo viidettä päivää putkeen. Todella mälsä tapa viettää viimeinen kokonainen viikko Córdobassa, mutta minkäs teet. Mitä varmimmin vilustuin juuri Iguazússa, sillä olin varustautunut matkaan pelkin tennarein, jotka sitten sateiden takia olivat likomärät lähes läpi reissun. Muuten kaikki meni hyvin; vesiputoukset olivat pysäyttävän kauniit, yhtenä päivänä ei satanut vettä (!), ja kotiintuomisina on kolmisen gigaa kuvia ja videoita. Paloja näistä Iguazún tuliaisista ja enemmän tarinaa luvassa piakkoin, kunhan pääsen pois täältä sängyn pohjalta ja on vähän enemmän energiaa.

Tosiaan, tämä on viimeinen kokonainen viikkoni Córdobassa. Vaikea uskoa, sillä vastahan saavuin tänne ja aloin opetella juomaan matea.. Vielä on kuitenkin yksi kuukausi armonaikaa lattareissa jäljellä. Suunnitelmanani on heittää reppu olalle alkuviikosta ja tehdä pieni rundi lähimaastossa. Matkareitti sisältänee ainakin viineistään ja andimaisemista tunnetun Mendozan Argentiinan länsiosassa, paloja Chilestä (Valparaiso!), Uyunin suolatasangon Boliviassa sekä Argentiinan pohjoisosasta Saltan ja ehkä Jujuyn. Kaikki ehdotukset siitä, mitä Chilessä kannattaisi nähdä Valparaison jälkeen pohjoiseen matkatessa, otan ilolla vastaan :) Saatan pysähtyä ihailemaan rantoja La Serenassa ja aavikon luontoa San Pedro de Atacamassa, mutta riippuu ihan siitä mitä muita vaihtoehtoja tulee vastaan matkan edetessä. Liian tarkkojakaan suunnitelmia en halua tehdä.

Nyt kolmansille päikkäreille tänään, jos vaikka kuume laskisi..


2 kommenttia:

  1. Pikaisia paranemisia ja mukavia matkaviikkoja. Hyvät provinssit olet valinnut :) kävin itse vastaavalla kierrokselle nimenomaan San Pedrossa ja tykkäsin kyllä, vaikka kylä on pienen pieni ja turisteja täynnä. Siellä voi tehdä hienoja retkiä, joista suosittelen sekä geysir-retkeä, että laguuni-retkeä. Ainut ongelma on se, että vielä ainakin v. 2009 retkiltä usein palattiin iltaisin juuri hieman sen jälkeen kuin viimeiset bussit lähtivät kylältä eteenpäin.. mikä pakottaa jäämään San Pedroon muutamaksi yöksi.

    VastaaPoista
  2. Kiitos toivotuksista! Ah, kuulostaa tosi hyviltä nuo retket, täytyy kyllä päästä sinne San Pedroon :)

    VastaaPoista